Prostřete na Valentýna co nejvíc romanticky: červené květy, svíčky, srdce.
Zkuste tyhle nadýchané donuty podle receptu foodblogerky Báry.
1. Nejprve připravte pudink z prášku a mléka. Přelijte jej do skleniček. Pak začněte zdobit jahodami, které jste nakrájeli na tenké plátky.
2. Doprostřed pak dejte buď celou jahodu, nebo z ní vykrojte srdíčko. Skleničky ozdobte stylově červenými stuhami.
Růžovou polevu pořídíte v cukrářských potřebách nebo obarvěte bílou čokoládu potravinářským barvivem.
Ozdobte jahodami, které opět můžete vykrájet do tvaru srdce.
Nakonec přidejte ještě kvítka jako třeba sedmikrásky, heřmánek, macešky nebo různé druhy kopretin.
1. Okraj sklenic potřete šťávou z jahod.
2. Sklenici obalte v růžovém cukru.
3. Mražené jahody rozmixujte a rozdělte do dvou skleniček.
4. Nalijte kombuchu, případně můžete ještě dolít perlivou vodou.
5. Jemně posypte jedlými třpytkami.
6. Ozdobte špejlí s jahodami ve tvaru srdce.